Translate

mandag, oktober 08, 2012

Mormor, moster & gangnam style

Swas Dee

Det regner en del i Thailand lige nu og der bliver gjort forberedelser mod oversvømmelse. Glæder mig til regnsæsonen er ovre.

Bor lige nu hos min fætter og moster. Min mormor er her også og det er rigtig godt at snakke med dem. Især min mormor kan en masse historier fra dengang hun passede mig. Det er rigtigt fedt at høre.

Var ude og få en øl med min fætter og hans venner i aftes. Rigtig hyggeligt. De sælger suppe om aften og vi sad og fik stærk suppe til øllet. Thaier hygge spiser ofte mens de drikker (de spiser generelt tit) og kan derfor drikke længere og blive langsommere fulde.

Som i resten af verden er Gangnam Style også populært her. Man skal dog passe på når man laver dansen hernede. Min moster fortalte at de går amok her. Der er flere episoder hvor de skyder/banker hinanden fordi de kommer til at træde på hinanden under den vilde ridt:-D crazy.

Ha det godt dk.

Weeking

5 kommentarer:

  1. Jeg er helt klart for mad og øl! Og når det kommer til stykket forstår jeg godt at folk bliver skudt når de danser Gangnam style. Det burde være en husregel :)

    SvarSlet
    Svar
    1. ja, det er slet ikke så dum en kombi hehe.
      Jeg har decideret fået forbud mod at danse den dans i crowded places. Geez grandmah

      Slet
  2. Enough said!

    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/196123_10151254234899846_70289050_n.jpg

    SvarSlet
    Svar
    1. lol! Opdatering siden sidst: Har trodset alle varsler og hyppede lystigt Gangnam i en disco.. i klipklapper endda ;) Det var.. en oplevelse.

      Slet