Translate

mandag, juli 24, 2017

Mit Soundtrack

Dette Indlæg nydes bedst med: https://www.youtube.com/watch?v=NK7WWbXlkj4

Jeg bruger musik til alt hvad jeg laver. Fungerer nærmest ikke uden. Kender de fleste sange på P3..


Jeg vil ønske, jeg kunne dele den følelse jeg får, når jeg i et øjeblik af komplet.. fredfyldt, ekstatisk, afmagt, glæde.. alene og fortabt... forelsket.. passion, bliver ramt af en sang. Når den forstærker den sindstilstand du er i og du bare.. embracer det totalt. Dér, dén følelse lige dér!

Når en sang kan få stærke følelser frem i dig, så bliver den en del af dit livs soundtrack. Du har den her liste af sange som du hiver frem til forskellige situationer i dit liv, fordi de netop kan hjælpe dig igennem den.
For en emotionel gut som mig, rammer det bare meget.. intenst. Man har haft blues før og er kommet helskinnet igennem den, sammen med samlingen af pick-me-up sange :)


Så, jeg har opdaget, at for mig er musik terapeutisk. Den ved altid hvordan du kan fixes, altid tilgængelig, forstår dig altid 100 procent. Når jeg er sammen med folk, der deler den samme musik smag som mig, føler jeg at vi på en eller anden måde forstår hinanden mere. Hvem ved, måske brugte vi begge de samme sange til at komme igennem de samme situationer med.

Metaforisk, min udkårne, bliver en der gerne vil skabe en playlist sammen med mig. Ét fælles, der indeholder alle vores minder. Alt hvad vi kommer igennem.. sammen. Et soundtrack af os, vi kan lytte til når vi er 80.. og blive nyforelsket igen :)

Kender I det, når man sidder alene i bilen og skråler af sine lungers kræft til en fed tune.. og så opdage at bilen ved siden af kigger på en, med et stort grin :D Shit.. men hey.. man får begge en bedre dag af at grine lidt, så det cool ;)


Så kudos for musikken! Håber alle har deres de bruger til at komme igennem de hårde tider, men også til når der er grin og glæde.

Lek  Ingen kommentarer:

Send en kommentar